Sep 15, 2010

Skill võita...skill kaotada

Sai Starsis võetud 3 full table turnat. Esimeses peaaegu algusest lõpuni teen enda A-game´i ja tugevad kaardid saavad tihti ka flopist abi, nii et CL algusest lõpuni. Korra sai muidugi stäkki äraantud. BB-l 23-ga lasti tasuta floppi vaadata ja flop oli ahvatlev..A4J...rainbow ka ja vastaselt väike bet. Callin maha...turn K...vastane check...chekin järgi ja river 5 ning vastane betib..shoven oma leitud reaga aga võta näpust vastasel TQ :) CL positsiooni aga ei kaota ja võtan suht lihtsalt turna võidu.Tundub, et skill võita täitsa olemas

Teiseks turnaks jälle full table 20+1 buy in. Jube kräpp jookseb ja stäkk väheneb. Siis leian AJ buttonil ja teen standart raise, korraliku stäkiga BB callib. Flop 4J5. Cbetin ja vastane insta 3betib. Tunnen ohtu, kuna vastase stats korralik aga ei taha teda ülepaarile panna. Loodan, et äkki reatõmme ja callin. Turn 8...ma check ja vastane betib. No nüüd ka reavõimalus käes ja peaksin foldima aga millegipärast shoven hoopis. Vastane insta callib ja näitab ülepaari KK. Juba teist korda teen täpselt sama jama..Hitin AJ-ga flopi kõrgemat paari aga no ei oska foldida kuigi intuitsioon karjub, et olen taga ja vastane ka oma bettidega seda selgelt näitab. Ühesõnaga saan aru, et skill kaotada mul ikka täitsa olemas.

Kolmandaks turnaks veel üks full table. Algus sama, mis eelmises...ei leia kaarti ja suured tõsted ees, nii et pole ka röövi võimalust. Ootan ootan aga ei jõuagi midagi äraoodata ja betin UTG pealt lõpuks KJ-ga :) Üks vastane 3betib ja callin maha.Iga hit, tõmme ja palju floppe veel millega plaan insta shoveda. Flop aga AQT kahe ruutuga. Sellise flopi peale insta check ja vastane shoveb kohe...ei ole just raske callida. Oma õnneks ei näe vastasel ka kahte ruutut vaid KK. Olen rahul ja loodan, et splitti ei tule. Olen aga liiga optimistlik, turn ruutu 8 ja river ruutu A ja vastane saab runner runneriga masti kokku. Skill bad beat saada ikka täitsa olemas :)

No comments:

Post a Comment