Jun 24, 2011

Pärnu MV, sateliit vol 3.

Ja viimane katse jõuda Pärnu MV-le ehk viimane Pärnakate special sateliit. Suur taktikaline muutus ehk enamvähem nitistuda, suurtes pottides osalemine ainult siis kui korralik käsi + boardist abi. Küll võttis aega, et arusaada, et vastasteks dongid ja pole võimalik neid välja bluffida. A la mul Jx, flop AQx...betin igal tänaval, riverist rida ei saa kätte ja bluffbet ja vastane mõtleb ja siis callib 77-ga, no ei saa loogikast aru ( mingit riidi ei saanud nii varases staadiumis olla )

Sateliidil siis mängijaid 15, taktika töötas ideaalselt. Sain A8s tasuta mängu ja flop annab mastitõmbe, kui muidu üritan semibluffiga potti mahavõtta siis arvestades vastaseid chekin, saangi kohe bettija ja callin, turn blank, chekin vastane panustab, river toob nutsi. Näen, et vastane agresiivne ja board selline, mis laseb eeldada, et tal kõrgeim võimalik rida ja paneb mind ka selle peale, nii et betin poti ja insta shoveb :) Duubel käes.

Vahepeal leian AK, standart raise, flop mööda ja vastane betib...lasen jalga. AKs saan flopist A aga nüüd unustan taktika ja maksan vastase shove kinni ja kaotangi A7-le. OK kolmandik stäkist läks, et peab taktikast rohkem kinnihoidma, kuigi jube raske foldida AK kui veel pihta ka flopist. Vahepeal kõik ok, olen topis kui leian näpitsad. Flop toob nuts seti, kõik küll ärtud maas aga ei pane vastast mastile ja peale suurt tõstet veel kindlam, et tal masti pole, vb mastitõmme. Otsustan callida ja kui turn pole ärtu siis shoveda. Turn J , vastane betib ja lükkan. Juhtub see mida pole juba ammu ammu juhtunud ehk olen phst drawing dead. Vastane siis turnist saanud poiste kolmiku ja nii mu turna lõppebki. Ju polnud mõeldud see mu esimeseks live turnaks siis, loodetavasti hoopis Tallinna EPT .)

No comments:

Post a Comment