Jun 16, 2011

Pärnu MV, sateliit vol.2

Teisel spetsiaalsel pärnakate sateliidil vaid 12 mängijat, nii et tundus võrreldes eelmisega lihtne ülesanne pilet lunastada ( pilet top 3-le live turniirile ).

Niisiis kaks 6-max lauda ja lasin seetõttu oma avakäte valiku veic lõdvemaks. Aga tõmbekäed positsioonist abi ei saanud ka mitte runner runnereid :) AK-ga 3bettides call ja mingi J72 flopi peal vastane lükkab julgelt. Taskupaar 77 toob flopi AKT, kus veel 2 mastikaarti ja vastane pushib, no ei saa muudmoodi kui foldida. Ja stabiilselt nii. Kui flopist KQ-ga top paar ja betin ja call, turnis betin ja call, river toob mastivõimaluse ja A ja vastane näitab AJ, no nii on raske võita kui foldida ei osata :) Tugevaid käsi phst ei leiagi,  korra AA aga seda keegi ei otsustanud kaasa mängida. Bluff ka ei tööta, peale standart raise´i leian vastase shovemas, no ei oska bluffida kui vastane enam foldida ei saa .

Kui eelmine kord oli tunniga stäkk duublis siis seekord 2000-st alles 400 (sick!) Pidi riske võtma ja bb pealt J6s flopist teine paar ja lükkan, mastitõmme JQ-ga callib aga abi ei saa. Siis veel 1 duubel ja algstäkk ca 2K tagasi. Mängijaid alles 6, kus neli koos minuga on shordid. Kõigil praktiliselt samasuured stäkid...nii et otsustan kiirelt duubeldada, kuna vastased ettevaatlikuks muutunud.

Endine CL, kel oli vahepeal 10K nuppe on ka 1 neist :) Panen ta peale järjekordset kaotust tiltama ja tõstan ja shove peale callin oma AJ-ga, kahjuks pole aga vastas nõrk A vaid 55 ja abi ma ei saa. Riismed järel 700 or smth, lükkan kohe QTs, versus CL bb-l Ax. Flop annab reatõmbe, turn T aga river A ja jälle ma läinud. Stabiilselt nagu eelmine kord koht 6.

Tagantjärgi mõeldes olid vastased julmad callingstationid aga kuna tugevaid käsi ei saanud või flopile pihta siis nagu polnudki võimalust...very strange...peab mõtlema, kus viga on.

Viimane katse järgmisel neljapäeval kell 21.00 Kas siis või mitte kunagi :)

No comments:

Post a Comment