Feb 17, 2010

Coinflip

Millal viskan münti, millal mitte..

Kui teen sessiooni, neli turnat, buy in 10 $ ja ühel turnal pocket QQ. Vastane läinud allin, ma hilisel positsioonil, teised foldind, stackid meil võrdsed. Vastase kohta read olemas ning panen ta AK peale, olen ees 53,8 %. Kas shoven või ootan paremat tõenäosust? Turniiril, kus 1024 mängijat, saades 10 korda nupud sisse eduseisus 53,8 % tõuseb turniiri võidu tõenäosus tänu sellele 0,203 protsenti võrreldes keskmise mängijaga..1-1024 ehk laias laastus 0,098 %. Saades pidevalt nupud sisse ka nii väikse eelisega on vastaste suhtes, kel sellist edu pole rohkem kui kahekordne eelis. Ja väiksed eelised loevad. Ühesõnaga coinflip on õigustatud ja insta allin.

Kui osalen korraga ühel turnal, buy in 100 $ ja eesmärk jõuda võimalikult kaugele just sel konkreetsel turnal. Turna algfaasis mul pocket QQ vs vastase AK. Tean, et skilli abil on mul suurem tõenäosus jõuda kaugele ning seega arvestan ka vastase stacki suurust. Kui vastane short, callin insta kui võrdne või suurem stack siis foldin ja ootan paremat võimalust.

Seega kokkuvõtvalt regular turnadel coinflipin, turnal kus plaan jõuda kindlalt kaugele foldin turna algfaasis ka väikest eelist omades ja mängin rohkem skilli peale.

No comments:

Post a Comment