Oct 25, 2012

Gambling

Otsustan vahelduseks teha väikse gämblingu, tegin enamvähem min. ülekande starsi ( päris min ei tahtnud teha sest soov 2 mängu korraga mängida ) ning vaatab kas gämbeldamine õnnestub ehk siis üliagresiivselt mängida ja stäkk kahte lauda

Turnadeks ikka 7 buy in knockout, 10 min level ehk kui vastased sakaudivad või flipid kõik neile tulevad siis olen kiiresti busto ka.


1. turna. Leian varaselt pos. KJs, tõstan, min raise tuleb ning 1 tuleb kaasa. Flop on gämblerile sobiv ehk peaaegu nuts mastitõmme ning min. tõstega kaasatulnud hakkab kohe postflop lammutama, lammutan veel kõvemini nagu gämblerile kohane ning ootan nüüd varemmainitud flipi mulletulekut. Vastasel on muidugi eriti kõva käsi...on hittind 3-e aga no mida ei tule seda ei tule...turnist vastasele trips ja mulle riverist? Ei ei ja 1. turna lõppeb üle ootuste kiirelt :) Ei ole lihtne see gämbleri elu, küll aga huvitav.

2.turna. Saan 77 flopis väiksemad nr-d aga lõpuks vastasel TT ja kaotan ca kolmandiku stäkist..aga siis gämbli käsi ja eriti selle areng...seekord siis mulle õnnelik river


Vahepeal õnnestuvad blufid päris ilusti, kuigi mängin palju käsi siis varasest pos. tõstele antakse respecti nii mis kole ja saan vaikselt stäkki samasuureks kui alguses.


Ja siis gämbleri unistus ehk AA...keegi ei usu :) kõik läheb ok, kahjuks ainult vastasel pole J või midagi paremat millega ka riveris shove kinnimaksta.




Vahepeal ka huvitav, lähen 55-ga mängu, flopis A, turn K, J ka vist oli ning mastivõimalus aga vastane teeb riveris min. beti mille lihtsalt peab kinni maksma ja vastane näitabki 33 :)


Ja varaselt pos. AKo...teen korraliku tõste ning väike stäkk shoveb 88-ga. Flip mitte ainult ei tule mulle vaid tuleb ikka päris korralikult






Ja liidriks minek...


Ja korraks unustan gämbeldamise ära, panen turnis maha ja river annakskimulle rea...damn peab ikka joont hoidma.

Vahepeal A8o vs suht shordi KQ aga imeb välja, see ka tähendab et mulli jõuan jagades phst 1-2 kohta, teised ka eriti taga pole ( -1000 )

Ja siis viimase aja tyypiline kaotus 89o flop KK8 betin ja saan aru, et olen ees aga nii turn kui river ka masti ja vastasel üks mastikaart käes.

Lõpp on huvitav ja mõtlemisainet pakkuv..vastane betib igal tänaval ning otsustan oesd-ga callida..river betib ( kõik samasuured või õigemini samaväiksed betid ja lykkan allin ) ning insta callib...ning see saab ka mulle saatuslikuks



Selline gämblimine siis, vahelduseks huvitav ja natuke mõtlemisainet pakkuv aga mitte minu jaoks

No comments:

Post a Comment